Institusjonskokk

Vi søker ferievikar for hele, evt. deler av perioden, uke 26 – 34. Videre engasjement som vikar kan også være aktuelt.

Kvalifikasjonskrav:
– Fagbrev i kokkefaget (institusjonskokk) – fagbrev kan kompenseres med dokumentert relevant erfaring
– Gode samarbeids- og kommunikasjonsevner på norsk, både skriftlig og muntlig.
– Kjennskap til HACCP (IK-mat) og HMS

Arbeidsoppgaver:
– Produksjon av frokost, lunsj og middag
– Produksjon av dietter og spesialkost
– Følge opp renholdsrutiner og hygieniske prinsipper

Personlige egenskaper:

  • Utadvendt, strukturert og hyggelig medarbeider
  • Lett for å omgås mennesker av alle slag
  • Brukersentrert
  • Selvstendig
  • Punktlig, pliktoppfyllende, effektiv og ansvarsfull
  • Engasjement for kosthold og ernæring

Arbeidstiden er mellom 07.45 og 17.00 i todelt arbeidsplan.

Vi tilbyr:

  • Lønn og avtaleforhold etter tariffavtale
  • Et spennende, dynamisk og tverrfaglig miljø
  • En allsidig arbeidsplass

Søknadsfrist: løpende

Søknad med CV sendes til:
N.K.S. Grefsenlia AS
Aschehougsvei 37
0587 Oslo

eller på e-post til: firmapost@grefsenlia.no