Invitasjon til nettverkssamling med tema tillitsskapende tiltak og personsentrert omsorg i møte med pasienter med Huntington sykdom den 11. februar 2019

16. januar 2019

Til medlemmer av foreningen i Oslo og Akershus og fagpersoner på Østlandet som jobber med Huntington sykdom!

Velkommen til en samling hvor temaet er tillitsskapende tiltak og personsentrert omsorg i møte med personer med Huntington sykdom.

 Samlingen arrangeres på N.K.S. AS Grefsenlia mandag 11. februar 2019 kl. 14.00 – 16.00.

Adresse: Aschehougsvei 37, 0587 Oslo.

Telefon: 22091510

Janne Røsvik og Marit Mjørud fra Aldring og helse vil snakke om temaet. De vil også snakke om VIPS praksismodell som vektlegger pasientens perspektiv og som er opptatt av pårørendes rolle. De vil blant annet ha fokus på hvordan fagpersoner får til dette i det daglige.

Det vil bli tid til dialog og utveksling av erfaring.

Hensikten med samlingen er å øke vår felles kompetanse, slik at både personer som har Huntington sykdom, pårørende og fagpersoner kan jobbe sammen for at de som er berørt av Huntington sykdom mestrer situasjonen best mulig.

Det er gratis å delta.

Gi beskjed innen 4. februar 2019 om dere kommer/eventuelt hvor mange dere blir. Du kan gi beskjed ved å sende Jeanette en mail; Jeanette.Miller@grefsenlia.no eller ringe Jeanette, tlf: 22091528.

Generell informasjon:

N.K.S. Grefsenlia AS, har i regi av Fagnettverk Huntington etablert et ressurssenter for fagpersoner og andre mennesker som er berørt av Huntington sykdom. I den forbindelse tilbyr vi veiledning, omvisning, undervisning og samlinger.

Kontakt oss gjerne!

Hjertelig velkommen!